IT TrendAlert: De Blockchain aardverschuiving

Een nieuwe technologie gaat een gevecht aan op leven en dood met ondermeer de financiële wereld.   

Een spreadsheet met een lang geheugen en een eigen wil zet complete beroepsgroepen buiten spel  

Blockchain  Een IT TrendAlert is een beschrijving van een ontwikkeling in de markt die gerelateerd is aan Informatie Technologie. Als de verandering een bedrijf raakt kunnen kansen of bedreigingen ontstaan. In beide gevallen moet een organisatie inspelen op de verandering om daar optimaal gebruik van te maken. Deze IT TrendAlert beschrijft de ontwikkeling, de mogelijkheden die ontstaan en doet een suggestie welke stappen moeten worden ondernomen om daar gebruik van te maken.Wij geven u suggesties. Wij adviseren u om zelf verder onderzoek te doen en eigen conclusies te trekken. Onder bronnen staan locaties waar u uw vervolgonderzoek kunt starten.

Samenvatting

Businesscases op z’n kop, Financiële dienstverlening krijgt een onduidelijke toekomst en geld kun je alleen maar uitgeven als je het hebt. Een paar kernachtige gevolgen van een overstap naar een cryptocurrency. Maar de blockchaintechnologie waar de cryptocurrency op gebaseerd is heeft nog veel meer in petto. We weten nog niet half hoeveel meer.

Dat biedt ongekende kansen, maar heeft ook flinke gevolgen voor heel veel businesses, met name de financiële businesses. Die zullen gaan samenwerken, ontkennen of een gevecht aan gaan met toepassingen van de nieuwe technologie, subtiel of frontaal.

Maar vandaag al kan iedereen met deze nieuwe technologie aan de slag, op zoek naar toepassingen en kansen

Lees of download hier de volledige IT TrendAlert in PDF formaat
Voor meer informatie over deze of andere IT TrendAlerts kunt u contact opnemen met:

IT PerformanceHouse | Martin Greefhorst | info@itperformancehouse.nl | www.itperformancehouse.nl