IT Challenge-Connectdag

Ga de verbinding aan tijdens de IT Challenge-Connectdag

Heeft u een openstaande vacature en bent u op zoek naar een aanstormend IT-talent? Dan is de IT Challenge-Connectdag hét moment om uw toekomstig werknemer te ontmoeten. Door middel van diverse challenges (uitdagende opdrachten), die ontwikkeld zijn op basis van praktijksituaties, laten toekomstig werknemers aan u zien over welke talenten en kwaliteiten zij beschikken.

Ontmoet een geschikte kandidaat
Ontdek tijdens de challenge de geschikte kandidaat voor uw vacature en maak tijdens een netwerkborrel kennis met elkaar. Heeft u een geschikte kandidaat gevonden maar vraagt u extra specialistische kennis of extra certificaten voor de vacature? Dan bieden we de mogelijkheid voor een ICT ValuePack. Dit is een korte gesubsidieerde opleiding die ervoor kan zorgen dat de student nóg beter bij u, als werkgever, past.

Waar ligt de nadruk op tijdens een challenge?
Een aantal aspecten waar u op kunt letten tijdens een challenge zijn: nauwkeurig en doelgericht werken, creativiteit en communicatie (verbaal en schriftelijk). Maar ook of de kandidaat snapt wat het toekomstige beroep inhoudt en niet geheel onbelangrijk; past de kandidaat binnen uw bedrijfscultuur. Op de technische specialisaties in bijvoorbeeld specifieke ontwikkeltalen, platformen en pakketten ligt niet de nadruk tijdens de challenge.

Verbinding tussen toekomstig werknemer en werkgever
Voor de werkgever én de toekomstig werknemer is de IT Challenge-Connectdag dus een belangrijk moment om de verbinding met elkaar aan te gaan. Kandidaten die een baan zoeken in IT-branche geven, door middel van het doen van de vakgerichte challenges, hun visitekaartje aan de aanwezige bedrijven. Bedrijven zien wat de kandidaten in hun mars hebben en kunnen tijdens het evenement direct met de kandidaten in contact komen. Zo worden vraag en aanbod letterlijk bij elkaar gebracht.

Nieuwsgierig naar hoe de IT Challenge-Connectdag in zijn werk gaat? Bekijk dan het impressiefilmpje.