ICT ValuePacks

IT PerformanceHouse krijgt uitvoering ValuePacks toegewezen.

Deze week is de formele opdracht gegund. Dat betekent dat we vanaf nu 200 ICT ValuePacks kunnen uitgeven. We kunnen werkgevers verblijden met een subsidie om te zorgen dat (recente) afstudeerders via een opleiding/ervaringstraject goed genoeg worden voor minimaal een jaarcontract. 

ICT ValuePack wordt nóg aantrekkelijker met de introductiesubsidie
Het idee van het ICT ValuePack is op zichzelf al erg charmant, een integratie van een specialisatietraining met certificering binnen een afstudeertraject en dan gelijk blijven bij die werkgever. De nieuwe werknemer heeft op dag 1 van zijn baan direct de benodigde certificaten, kennis en ervaring. Hij of zij kan dan direct aan de slag. Dit scheelt voor de werkgever het arrangeren van een opleiding en begeleiding tijdens het dienstverband. Daarnaast kunnen de kosten bij voldoende deelnemers erg beperkt gehouden worden. 

En nu, met de subsidie van 637,50 euro per persoon, wordt het aannemen van een afstudeerder wel erg aantrekkelijk gemaakt en kan dat in de praktijk betekenen dat de opleidingen / certificeringen zelfs gratis zijn. 

Student wordt IT Performer, portaal is actief
De afstudeerders en werkzoekenden die zich op het portaal inschrijven noemen we de IT Performers, ze gaan namelijk aan de slag, ze gaan performen! We zijn druk bezig alles vorm te geven rond het ICT ValuePack. We hebben de eerste versie van het portaal net klaar, www.ictvaluepack.com . Daar is meer informatie te vinden voor student / werkzoekende, werkgevers en onderwijsinstellingen. 

Werkgevers zijn alert
Er melden zich nu al werkgevers met specialistische vacatures die perfect met een ICT ValuePack passend gemaakt kunnen worden voor afstudeerders of werkzoekenden. Met name is er interesse in certificaten zoals het Microsoft .Net C# certificaat of de formele Cisco Certificaten. Met een ICT ValuePack heeft de nieuwe werknemer bij binnenkomst gegarandeerd de certificaten én de kennis. Dat kun je niet van elke afstudeerder zeggen.